Onze werkwijze in vier eenvoudige stappen!

Icoontje vrije autokeuze

Kies een voertuig!

DoDrive levert elke type voertuig naar wens. Van een personenauto tot een 9-persoons rolstoelbus. Maak een keuze uit een benzine, diesel of elektrische uitvoering, en of het een nieuwe of jong gebruikte auto wordt. Meer dan 1 voertuig nodig? Ook dat is mogelijk, wij vullen alle wensen in. 

Ga voor kwaliteit en zekerheid en kies voor DoDrive!

Icoontje direct rijden

U krijgt per direct de beschikking over het voertuig

Na de keuze voor het type voertuig spannen wij ons maximaal in om het voertuig zo snel mogelijk uit te leveren. Dit kan vaak al in enkele werkdagen en soms zelfs al de volgende dag. DoDrive klanten zijn snel weer mobiel.

 

Bij ons zijn er geen kredietchecks, DoDrive draagt het financiĆ«le risico 

Icoontje adverteerders werven

DoDrive bekostigd de aanschaf van het voertuig!!!

Afhankelijk van het aanschafbedrag van het voertuig bepaalt DoDrive hoeveel advertenties er verkocht dienen te worden om de aanschaf van het voertuig volledig te bekostigen middels de advertentieverkoop. 

 DoDrive start met de verkoop van advertenties en levert het voertuig (bestickerd) uit nadat het gewenste aantal advertenties is verkocht.

Icoontje wiel

DoDrive, direct rijden!!!

Wil men per direct beschikken over het voertuig dan bepaalt DoDrive een maximaal maandbedrag. Er kan gelijk gereden worden. Daarna verlagen we per verkochte advertentie het te betalen maandbedrag. De eindgebruiker heeft invloed op het maximaal aantal adverteerders en daarmee ook de uitstraling van de auto. Geeft men de voorkeur aan zo min mogelijk advertenties dan blijft het maandbedrag nagenoeg gelijk. Hoe meer advertenties op de auto geplaatst worden, hoe lager het maandbedrag zal worden.

Foto kinderopvang

Zonder er zelf veel tijd in te steken rijdt u al een nieuwe auto!